Over mij

Hoi, ik ben Patricia, 27 jaar en woonachtig in Krimpen aan de Lek. Ik woon daar samen met mijn vriend en onze twee katten Donder en Sweety. In oktober 2010 ben ik begonnen met bloggen en sinds die tijd vindt ik het helemaal geweldig. Ik zie het als een middel om mijn creativiteit te tonen aan anderen. De onderwerpen zijn in de loop van de tijd erg breed geworden. De ene dag post ik over muziek de volgende over vilt en dan weer over boeken en hardlopen. Bijna altijd staat er een foto bij die ik zelf gemaakt heb want fotograferen is iets waar ik helemaal gek van ben.

Inspiratie, design, mode, zelfgemaakte dingen en fotografie  zijn de vijf dingen die me op dit moment het meest bezig houden. Naast mijn vriendje en lieve katten natuurlijk. Dag in dag uit zoek ik naar dingen die me inspireren. De inspiratie kan komen van tv, internet, uit tijdschriften of iets wat ik zie op straat. Het kunnen foto’s, bladeren, materiaal of een gebouw zijn. Als ik iets inspirerend zie zal ik het laten zien op mijn blog.

De naam DonderDesign komt van één van de twee katten namelijk Donder. Hij ligt graag op de printer en kijkt mee als ik dingen aan het ontwerpen ben. Ik hou van mode, heb grote interesse in design,  fotografie en zoek graag op internet naar nieuwe dingen. Creatief bezig zijn is voor mij een dagelijkse bezigheid is het niet met stof of papier, dan wel met de alledaagse dingen zoals koken.

Wil je meer weten over mij of in contact komen met mij? Je kan me altijd mailen. Maar je kunt natuurlijk ook een bericht achter laten op mijn blog.

Advertenties

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s