Donderdesign.nl

DonderDesign.nl is een feit. Mijn site en blog is nog niet zoals ik het wil maar daar ben ik nog mee bezig. DonderDesign.nl is een vervolg op mijn vorige blog maar nu wordt hij helemaal van mij en zoals ik hem wil hebben en dat is fijn.  Op mijn blog was het de laatste tijd erg stil maar achter de schermen gebeurde en gebeurd er veel. Wat er allemaal gebeurd is en gaat gebeuren zal ik natuurlijk met jullie delen. Wat me het meest bezig heeft gehouden is mijn eerste expositie die afgelopen dinsdag geopend is.

Op dit moment kies ik voor een standaard theme omdat mijn eigentheme maken veel tijd kost. Een standaard theme betekent dat ik weer kan gaan bloggen waar ik ook zeker zin in heb want nu mijn expositie geopend is heb ik weer meer tijd om te bloggen en dat ben ik ook zeker van plan. Op de planning staan al een paar blogjes; Een photoshoot, de voorbereiding van mijn expositie, een heerlijke boswandeling, de opening van mijn expositie, inspiratie, Barcelona, boekentag, en nog veel meer want mijn notitieboekje is niet leeg gebleven.

Dit zal de laatste update op deze blog zijn de rest zal zijn op donderdesign.nl

Mocht je ervaring hebben in wordpress en me kunnen/willen helpen dan hoor ik het graag het idee is er helemaal nu de rest nog

Advertenties

One thought on “Donderdesign.nl

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s