Recept; Kaasstengels

Zondag wou ik cupcakes maken maar we hadden geen boter in huis. Ik ging opzoek naar alternatieven want er moest iets gemaakt worden. In de vriezer lag nog bladerdeeg en we hadden nog kaas dus kaasstengels.

Benodigdheden voor 10 stengels;
4 plakjes bladerdeeg
1 geklopt ei
geraspte kaas
Bakpapier

Bereiding;
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Bestrijk alle plakjes bladerdeeg met ei. Bestrooi twee plakken met kaas.
Leg de bladerdeeg plakken met alleen ei op de plakken met ei en kaas en druk ze stevig aan.

Snijd de plakken in 5 gelijke stukken. Pak met beide handen een reepje deeg vast en draai de uiteinden in tegengestelde richting. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze nog even na met ei.

Bak in ca. 10 minuten goudbruin. warm serveren zijn ze het lekkerst.

Eet smakelijk

 

 

 

Advertenties

4 thoughts on “Recept; Kaasstengels

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s