Recept; Zalmcarpaccio

Met warm/benauwd weer eet ik graag makkelijk en weinig.
Deze zalmcarpaccio is dat beide.

Je hebt voor twee personen het volgende nodig;
200 gram zalm
twee eetlepels olijfolie
1/2 rode ui fijn gesneden
kappertjes
peterselie
peper
1 lepel citroensap

Bereiding:
Leg de zalm op een bord. Meng de olie, ui, kappertjes en citroensap. Giet het mengsel over de zalm en doe er nog wat peterselie en peper overheen en je maaltijd is klaar.

Het is lekker om er stokbrood of mini broodjes bij te serveren met een kruidenboter.

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Recept; Zalmcarpaccio

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s