#WOT – Verwachting

Het 14e #WOT woord is een enorm toepasselijk woord.

Verwachting * [zelfstandig naamwoord]• het denken of hopen dat het zal gebeuren, voorspelling, vooruitzicht afwachting

Dinsdag heb ik een flap-operatie gehad. Een flap-operatie wordt uitgevoerd door een paradontoloog (een meer gespecialiseerde tandarts). Bij een flap-operatie maakt de paradontoloog onder plaatselijke verdoving het tandvlees los en schuift het daarna opzij. Vervolgens wordt het ontstoken weefsel weggehaald.  Wat ik niet verwacht had was dat er ook bot weggehaald moest worden. Ik heb in totaal 2,5 uur in de stoel gelegen ipv 2 uur.

Ik heb deze operatie laten doen omdat het elke keer ontstoken is en mijn tandvlees nooit is teruggetrokken wanneer ik mijn grote tanden kreeg. Ik doe dit dus niet om mooier te worden (dat is een fijne bijkomstigheid) maar om medische redenen.

Na de behandeling ben ik onder begeleiding van mijn mama naar huis gereden en wat was ik blij dat mijn auto, mama en ik de parkeerplaats voor de deur hadden bereikt. Op mijn sokken liep ik naar huis want natuurlijk liep ik op mijn hakken alleen veroorzaakte dat een enorm gedreun in mijn hoofd dus dan maar op mijn sokken.

Ik ben nu twee dagen verder want het is donderdag en ik kan je zeggen dat ik het zo niet verwacht had. Gisteren heb ik zelfs verhoging gehad niet heel erg gelukkig maar het was er toch. Eten, drinken en praten gaat erg lastig vooral met praten bepaalde klanken komen er niet uit. Het lekkere is wel geen ijsklontjes gebruiken maar ijsjes om de zwelling te verhelpen en dan erna het ijsje opeten. Wat helemaal niet gaat is lachen dus toen ik vanmorgen 2 broke girls aan het kijken was kwam ik erachter dat het niet zo slim was want ik moest elke keer lachen.

Mijn verwachting is niet helemaal uitgekomen hoe ik het dacht maar gelukkig kan ik ondanks de zwelling, bloedresten en hechtingen al wel een beetje resultaat zien. Over 3 maanden zal het uiteindelijke resultaat er moeten zijn dan heeft het genoeg heling tijd gehad.

Soms is het maar beter niks te verwachten maar we blijven mens en nadenken dus dat is ook onmogelijk om niks te verwachten.

Voor het eerst vandaag geen foto maar dat komt ook omdat wat ik op de foto moet nemen bij dit onderwerp er niet echt smakelijk uit ziet.

Advertenties

4 thoughts on “#WOT – Verwachting

  1. Ik heb dan niet zoiets gehad, maar ik ben wel drie keer bij de kaakchirurg geweest, dus ik herken de pijn en het irritante van alleen ijsjes eten! Ik hoop dat je je snel wat beter voelt.

  2. Fijn dat het achter de rug is. En vol vertrouwen dat het resultaat over een paar maandejes naar verwachting is. Voor nu: even (niet) doorbijten!

  3. Pingback: Persoonlijke update « Donder Design

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s