Recept; minirösti

Minirösti benodigdheden voor  voor 2 personen

500 gr vastkokende aardappelen
1 ei
2 el bloem
2 tenen knoflook
peper
zout
zonnebloemolie
bieslook
peterselie

Bereiding
Was de ongeschilde aardappels en kook ze ca. 25 minuten tot ze bijna gaar zijn. Laat ze afkoelen en schil ze. Rasp de aardappels met de hand of in een keukenmixer op een grove rasp. Snijd de bieslook en de peterselie fijn. Kluts de eieren met de bloem, bieslook, peterselie, knoflook en voeg naar smaak zout en peper toe. Doe dit mengsel door de aardappels. Verhit in een koekenpan een flinke laag olie. Leg begjes röstimengsel ter grootte van een eetlepel in de pan en druk een beetje plat. Bak de koekjes aan beide kanten goudbruin en knapperig. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekker op keukenpapier.

Advertenties

One thought on “Recept; minirösti

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s