Pretty Little Liars 1 & 2

Rosewood, Pennsylvania – tussen de Mercedessen, de gigantische villa’s en de perfect bijgehouden sierheggen, viert het geroddel hoogtij.  En dat is niet vreemd, want iedereen heeft wel wat te verbergen, en dat geldt zeker voor het groepje middelbare-schoolvriendinnen van Aria.  Zijzelf heeft een affaire met haar leraar Engels, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus en Hanna gebruikt gemene trucjes om mooi te blijven. Samen delen ze echter een geheim dat nog veel gruwelijker is, maar dat niemand anders kent.  Tot ze op een dag berichtjes ontvangen van iemand die zich ‘A’ noemt. Is ‘A’ Alison, hun beste vriendin die drie jaar geleden is verdwenen…?

Over het tweede deel zeg ik niks want dan laat ik dingen los die je in het eerste boek benieuwd naar bent.

Ik vond het een enorm leuk boek, makkelijk te lezen en vermakelijk. Je blijft lezen want wat gebeurt er en wat is er gebeurt met Alison? en wie is A? Dat zijn vragen wat je het hele boek door afvraagt. De eerste twee delen zijn gelezen en er zijn zes delen en deel zeven verschijnt augustus 2012. Ik twijfel nog of ik nu al de serie ga kijken of dat ik wacht tot ik nog een paar boeken heb gelezen?

Tips zijn welkom wat ik moet doen eerst de boeken of kan ik al beginnen met de serie?

Advertenties

3 thoughts on “Pretty Little Liars 1 & 2

  1. Klinkt echt super leuk! Ik lees meestal eerst het boek, want als ik de serie/film al heb gezien, vind ik het vaak niet meer zo leuk om het boek daarna nog is te lezen. Tenminste dat heb ik altijd. Ik zet dit boek op mijn leeslijstje. 🙂

  2. Als je het sowieso allebei wil doen kun je misschien beter eerst lezen. Maar de serie en boeken verschillen enorm dus het is niet zo dat ‘de ander’ per definitie saai/voorspelbaar is. Waarschuwing: de serie is enorm spannend en verslavend! haha.

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s