Candace Bushnell – Carries Dagboeken

Als je gek bent van Sex and the city dan moet je gewoon dit boek lezen. Erg leuk om te lezen hoe Carrie was op high school. Wat hield haar bezig, hoe ging het toen met de liefde en hoe is ze schrijfster geworden. Dit alles lees je in het zeer vermakelijke boek carries dagboeken.

Carrie zit op de middelbare school en heeft nu al een hele eigen kledingstijl (die niet door iedereen wordt begrepen). Haar grootste droom is schrijfster worden, maar voor het zomerseminar Creatief Schrijven wordt ze tot haar grote teleurstelling afgewezen. Maar daar laat Carrie het niet bij zitten. Het speelt zich af in de late jaren zeventig toen Carrie een tiener was. Je leest over de problemen die elk tiener meisje kent. Wat voor verhalen ze schrijft en welke jongens er een rol spelen in haar jongere jaren. Vooraanstaande Universiteiten is niet waar Carrie van droomt Carrie droomt van New York om daar haar carriere als schrijfster van start te gaan.

Heerlijk boek waarbij je even lekker weg kunt dromen. Het is dat ik nog te veel boeken te lezen heb maar anders had ik nu gelijk het vervolg hierop besteld.

 

Advertenties

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s