My photo checklist – Detail van de galerij

Een galerij geeft je de eerste indruk van de mensen die er wonen. Mijn stukje galerij is als enige een beetje aangekleed. De rest ook saai en verlaten want ze hebben er niks aan gedaan of laten er de troepjes staan. Voor het raam heb ik een houten bankje en tafel staan. Op het tafeltje staan kaarsjes en een plant. Aan de muur bij de voordeur hangen twee vlinders en ons naambordje. De sfeer die het buiten al heeft geeft ook wel aan hoe het binnen is.

Hier twee foto’s die een kleine indruk geven hoe het er bij ons uitziet.

Hoe ziet jullie galerij of voordeur eruit? Laat het zien wie je bent of heb je ook niks voor de deur staan?

Advertenties

3 thoughts on “My photo checklist – Detail van de galerij

  1. Wij hebben niets voor onze deur staan. Wel hebben we er een tijdje een beeldje van een hond gehad, maar die staat dan echt in de weg. Vandaar dat we ‘m maar weer hebben weggehaald. Onze trappenhal (we wonen in een appartement) is daar net iets te klein voor. We hebben dan wel weer een ubercoole deurmat neergelegd =D

  2. Wat een leuk versierd tafeltje! Dat ziet er gezellig uit.. Beter dan zo’n lange saaie gallerij. Wij wonen in een eensgezinswoning en hebben nu (op wat onkruid na) weinig in de voor- en achtertuin staan. Aan die twee dingen van ons huis zijn we nog niet toegekomen en als we ze gaan aanpakken willen we het goed doen, dus dat duurt nog even. In de zomermaanden hebben we wel een mooie loungeset in de voortuin staan, wat heel relaxed is!

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s