Hart of Dixie

Gloednieuwe arts Zoe Hart heeft het allemaal bedacht, na als top van haar klas uit de medische school af te studeren , zal ze in de voetsporen van haar vader treden en wordt ze een cardio-thoracale chirurg. Maar wanneer haar dromen uit elkaar vallen, besluit Zoe om een aanbod te aanvaarden van een vreemde, Dr Harley Wilkes, om met hem samen te werken in zijn praktijk in kleine Bluebell, Alabama.Zoe komt aan in Bluebell en krijgt het bericht dat Harley is overleden en hij liet zijn helft van de medische praktijk aan haar na.

De andere arts in de stad, Brick Breeland, is niet blij met de komst van Zoe want ze moeten de praktijk delen. Zijn dochter, Lemon is ook helemaal niet blij met de komst van Zoe. Bondgenoten van Zoe zijn de burgemeester, de voormalige voetbalster Lavon Hayes, haar bad-boy buurman Wade Kinsella, en knappe advocaat George Tucker – die toevallig Lemon’s verloofde is. Zoe is uit haar element en klaar om haar koffers te pakken, maar een verrassing bezoek van haar snobistische moeder uit New York leidt het besluit van Zoe om in Bluebell te blijven voor een tijdje.

Dit is een korte intro van de serie. Na zeven afleveringen te hebben gezien vindt ik het nog steeds een erg leuke serie. Lemon irriteert me alleen een beetje maar doordat de rest leuk is kan ik daar omheen kijken. Zoe wordt gespeeld door Rachel Bilson en ziet er elke keer weer prachtig uit.

Vanavond ga ik weer fijn de nieuwe aflevering kijken.

Advertenties

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s