Wat als je hele leven een leugen blijkt te zijn?

Dit is de zin die op de voorkant staat van het boek wat ik net uit heb. Voordat je het boek gaat lezen zet deze zin je aan het denken; wie is hij, wat weet hij niet, wat is de leugen?

Jeff Abbott – Paniek

Het verhaal begint gelijk goed en je zit er vanaf dat moment midden in. Evan Casher is een succesvolle filmmaker en heeft zijn leven goed voor elkaar. Maar dan krijgt hij een telefoontje wat zijn wereld op zijn kop zet. Zijn moeder is vermoord, zijn vader wordt vermist, zijn vriendin blijkt niet de persoon te zijn die ze zegt te zijn. En dan wordt Evan ook nog eens achtervolgd door de moordenaars van zijn moeder n of dat niet genoeg is zit de geheime dienst ook achter hem aan.

Hij komt er langzaam achter dat zijn leven een grote leugen is. Evan heeft één kans om te overleven; hij moet zo snel mogelijk achter de waarheid zien te komen. Wie zijn z’n ouders en wie is hijzelf

Als je denkt te weten hoe het zit komt er een wending waardoor er weer dingen anders zijn. Je blijft lezen om te weten te komen wie Evan nu eigenlijk is en waarom zijn moeder is vermoord.

Advertenties

Ik lees jullie reactie graag

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s